Can You Solve These 10 Easy Riddles? | Who Am I Riddles | Easy Riddles with Answers | Brain Teasers

1. What has to be broken before you can use it?
Answer: Egg

2. What can you break, even if you never pick it up or touch it?
Answer: A promise

3. I shave every day, but my beard stays the same. Who am I?
Answer: A barber

4. I have branches, but no fruit, trunk or leaves. What am I?
Answer: A bank

5. What has many keys but can’t open a single lock?
Answer: A piano

6. What goes up and down but doesn’t move?
Answer: A staircase

7. It belongs to you, but other people use it more than you do. What is it?
Answer: Your name

8. What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

9. What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

10. What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

Here is a video of the 10 easy riddles, hope you enjoy it:

Do you like this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

Share This With Others:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *